Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Motley Monday - PR2

2012.06.18

Jiggmin mostantól minden héten hétfőn, új dolgokat vezet be. Már vége van, de még mindig vezet be néha újításokat. Újítások:

 

- Jelszó beállítása level editor-ban.

 

- Ha új üzeneted érkezik, felkiáltó jellel jelzi a játék a PMs gomb mellett.

 

- Mézeskalács testrész hozzáadva a játékhoz. (Véletlenszerűen nyerheted a pályákon.)

 

- DeathMatch mód hozzáadva a játékhoz. (Level editorban állíthatod be)

 

- A beállításokban, beállíthatod az vezérlő(irányító) gombokat.

 

- Rank Tokens hozzáadva a játékhoz: (Folding at Home -val tudod szerezni őket, vagy Vault of Magics-ban veheted de az nem marad meg örökké) Ezzel a frissítéssel tudod növelni a rank-odat.

 

- Örök idő beállítása level editor-ban (0-ra kel beállítani az időt, és akkor végtelen lesz).

 

- Level editorban beállíthatod milyen sapkát viselsz tesztelés közben.

 

- Minden hétfőn (legkésőbb szerdán) PM's-ben értesülsz az újdonságokról.

 

- DeathMatch módhoz készült egy ÉLET block, ami segítségével vehetünk fel még életet (szívet).

 

- A színkiválasztót, (Color Picker) felújította. Mostmár keverheted a színeket, a legutóbbi színeket elmenti autómatikusan stb. (A színkiválasztó, az a panel, amelyikkel péládul level editor-ban kiválaszthatod milyen színnel rajzolsz.)

 

- Új item, avagy az Ice Wave. Ez képes megfagyasztani más játékosokat, és blockokat is egyaránt.

 

- Text tool hozzáadva a Level editor-hoz. Mostmár a pálya készítőben írhatsz betűket is!

 

- Új játék mód: Alien Eggs - Gyűjts minél több tojást, de vigyázz! Fel vannak fegyverrel szerelve!

 

- Új játék mód: Objective Mode - Érj be minden célba legelsőként.

 

- Mostmár beállíthatod a Level editor-ban hogy hány százalék esély legyen a Cowboy Mode-ra.

 

- Úriember testrész és "Idő Blokk" hozzáadva a játékhoz. Kevés az időd? Üss meg egy Idő Blokkot és máris 10mp-val több lesz. (Az Úriember testrészeket véletlenszerűen nyerheted a pályákon.)

 

- Mostantól már Csapatokba is vergődhetsz a játékban! Készíthetsz sajátot vagy akár máshoz is csatlakozhatsz (márha meghívnak). A csapaton belül gyűjthetsz pontokat, méghozzá pályákon..Ha egy Játékos nevére rákattintasz, mostmár a nevén és rangján kívül láthatod éppen milyen sapkát visel, illetve a külsejét. (Plussz mostmár kijelzi mikor volt utoljára aktív az adott személy). Levélben jelzi ki ha meghívtak téged egy csapatba. A beállításokban tutod kezelni a csapat létrehozását, csapatból kiszállást illetve jelszó változtatást, email megadását.

 

 - "Value of Magics" opció hozzáadva a játékhoz. Mindenféle dolgokat tudsz venni ezáltal, viszont pénzbe kerülnek. Konkrétan KongregateKreds. Ezzel fizethetsz, amit a Kongregate oldalon tudsz megvenni igazi pénzért. (Már ha regisztráltál.)  Tudsz venni mesterséges Happy Hour-t, Király/Királynő testrészeket, saját szervert és ehhez hasonló dolgokat. (Kizárólag akkor látod ezt az opciót, ha a Kongregate oldalon játszol PR2-vel.)

 

- Új betűk/Betűstílusok hozzáadva a játékhoz. Mostmár az Á,É,Í,Ú,Ü,Ű,O,Ó,Ö,Ő betűket is kijelzi a Chat/PMs. (Eddig nem jelezte ki őket.) Mostmár tudsz Félkövéren írni, pl.: [b]SZÓ[/b] vagy színesen pl.: [color=#FFFFFF]SZÓ[/color], stb... Illetve új kódok hozzáadva a játékhoz: /view JÁTÉKOS -megnézheted az adott játékost-t. /hint -Fred the G. Cactus segít megtalálni neked az Artifact-ot.

 

- Az új Campaign elkészült. A nyeremények a régiek amikhez kapsz 2 color pickert. 

 

- Új szerver: Tortuament. Nem nyerhetsz exp-et, se nyerenényeket csupán a chat-en kiírja ki nyert a versenyeken.

 

- ! jellel van jelezve annak a szervernek a neve mellett, ahol éppen Happy Hour-van.

 

- Opciók-hoz hozzá adva a csúnya beszéd kijelzés ki-be kapcsoló gombja és a Privát szerverek tulajdonosai beállíthatják a szerverük tulajdonságait. A chat-en lehet a parancsokat beírni:

/t on
(bekapcsolja a tournament módot, alapértelmezett beállításokkal)

/t off
(kikapcsolja a tournament módot)

/t crown 75 50 25
(bekapcsolja a tournament módot, hat=crown, speed=75, accel=50, jumping=25)

/t artifact 100 100 100
(bekapcsolja a tournament módot, hat=artifact, speed=100, accel=100, jumping=100)

/t party 1 1 1
(a legjobb) 

 
- Taco testrész hozzáadva a játékhoz. (Véletlenszerűen nyerheted a pályákon.)
 
- Guild almenü fül hozzáadva a játékhoz. Mostmár megtudod nézni a Guild-ok listáját.
 
- Új betűtípus hozzáadva a játékhoz + már vehetsz rank token-okat a Vault of Magics-ban + A Klasszikus Testrész Epic Upgradejét már véletlenszerűen nyerheted a pályákon
 
- Mostmár elmentheted az accountod kinézetét és stat beállításait a "Loadout" opció segítségével.
 
- Hozzáadva az "Un-Macroing" védelem a játékhoz. Ha valaki valamilyen program segítségével szeretne exp-et gyűjteni, akkor sajnos a 25000. exp összegyűjtése után, megjelenik egy captha, ahol választaniakell a kutya és a macska között. Ha a macskára kattint, tovább játszhat, de a következő 5000. exp összegyűjtésekor megint megjelenik a captha. Ha a kutyára kattint akkor egy ideig nem tud majd exp-et szerezni.
 
- Ezentúl a játék kiírja, hogy ha a játékos kilépett. Például ha egy játékos nyer, akkor kiírja a nyerés időpontját. Amint megnyomja a "Return to Lobby" gombot (magyarul kilép) kilesz írva a nyerés időpontja mellé, hogy "(gone)". Innen lehet tudni, hogy kivan még a pályán vagy ki nincs.
 
- Új Layer-ek hozzáadva a játékhoz. (Level Editorban, ott rajzolhatsz)
 
- Slenderman testrész hozzáadva a játékhoz. (-Deliverance- by changelings pályán nyerheted mind a fej, törzs és lábat. Folyamatosan változik, hogy éppen melyiket adja be a pálya). Ezt a testrészet én rajzoltam le majd küldtem el Jiggmin-nek ötletként régebben. Négy hónapra rá megtetszett neki és hozzáadta a játékhoz. Kattints ide az eredeti ötletemért! és Kattints ide Jiggmin blogjáért! + Ezentúl ha egy szerver újraindul, autómatikusan HappyHour-lesz azon a szerveren + mindenki kap Fred Testrészt egy ideig.
 
- Mikulás és Rénszarvas testrész hozzáadás a játékhoz. Mikulás December 24.-én szerezhető ha belépsz. A Rénszarvas egy versenyen volt nyerhető Jiggmin.com-on, de remélhetőleg még lesz valami nyerhetési módja.
 
- Krokodil testrész és Valentin napi testrész hozzá adva a játékhoz. Krokodil még nem nyerhető, egy versenyen lehet majd nyerni. A Valentin napi testrész az február 4.-én szerezhető ha belépsz.